به گزارش خبرنگار قدس آنلاین، سعید باقری ظهر شنبه در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی اظهار کرد: از ۵۰۰ واحد صنایع غذایی که جواز تاسیس و پروانه بهره برداری دریافت کردند، ۲۰۰ واحد فعال بوده و مابقی تعطیل و یا نیمه تعطیل هستند.
وی مشکلات اقتصادی، افزایش قیمت مواد اولیه عدم حمایت بانک ها و کمبود مواد اولیه را از علل اصلی تعطیلی کارخانجات اعلام کرد.
باقری در پاسخ به سوال خبرنگارمان در رابطه ساماندهی واحدهای لبنی سنتی با اشاره به اینکه ۱۵۰۰ واحد سنتی لبنیات در مازندران فعال هستند که هیچ نظارتی بر فعالیت شان صورت نمی گیرد، خواستار شناسنامه دار شدن این واحدها شد و افزود: متولیان بهداشتی باید واحدهای سنتی لبنی را مکلف کنند تا مسئول کنترل کیفی داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه با افزایش قیمت ها شاهد کاهش مصرف لبنیات هستیم، افزود: متاسفانه طرح شیر مدارس علیرغم برخورداری از اعتبار دولتی اجرا نمی شود و انتظار داریم تغذیه دانش آموزان حتی المقدور در مناطق محروم صورت گیرد.
باقری با اعلام اینکه سرانه مصرف لبنیات بسیار پایین است، از مسئولین خواست با در اختیار قراردادن کارت یارانه لبنیات در جهت افزایش سرانه مصرف تلاش کنند.
۲۴ مهر ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۸
کد خبر: 820981
رئیس انجمن صنایع غذایی و دارویی مازندران از تعطیلی ۶۰ درصد صنایع غذایی استان خبر داد.
نظر شما